36E EDITIE VRIJDAG

5 augustus 2022

Nieuws

Eindelijk.... Binnenkort ratelen de derailleurs weer rond de Sint Pietersberg want er komt weer een RSM Wealer-Challenge! 2020 Is voor de RSM-Wealer Ronde, net als voor zovelen, een bijzonder jaar.

Met pijn in het hart moest het bestuur in maart de beslissing nemen om de RSM-Wealer Ronde niet door te laten gaan vanwege de Covid-19 pandemie. De deur werd op een kier gehouden om de in 2019 zeer succesvolle RSM-Wealer Challenge toch in 2020 te organiseren. Inmiddels staat die deur wagenwijd open en staat de RSM-Wealer Challenge gepland op 11 september en is daarmee een van de eerste wielerevenementen in Limburg. 

Enthousiasme alom over de RSM-Wealer Challenge van 2019. De organisatie, het parcours, de kwaliteit van de ploegen, kortom niets dan lof! Reden genoeg om ook in 2020 de RSM-Wealer Challenge op de kalender te zetten, uiteraard binnen de kaders van de versoepelde overheidsmaatregelen!
 

Op vrijdag 11 september om 12.00 uur, zal de eerste ploeg van de 2e RSM-Wealer Challenge van start gaan. Met een 13 kilometer lang parcours, deels via Belgisch grondgebied, is de Challenge uitgerold rondom de Sint Pietersberg met de start op de Mergelweg bij de sportvelden Jekerdal en de finish op het oog van Sint Pieter, vlak voor Chalet Bergrust. De tijdmeting is in handen van KNWU officials. Voor de statistici: het wielerteam van Monkey Town wist vorig jaar het pittig parcours in een tijd van 15 minuten en 56 seconden te bedwingen.

Enthousiast geworden? Is uw bedrijf klaar voor de sportieve uitdaging om uw (bedrijfs-)ploeg van start te laten gaan bij de spectaculaire RSM-Wealer Challenge? Dat kan!
U kunt zich nog inschrijven voor deze sensationele RSM-Wealer Challenge en meld uw ploeg dan snel -vóór 7 augustus- aan via
secr@profrondemaastricht.nl
 

  • De RSM-Wealer Challenge staat open voor (bedrijfs-)ploegen van 4-5 wielrenners
  • De tijd van het derde ploeglid is bepalend
  • Elke ploeg wordt door een motard begeleid en langs het parcours staan verkeersregelaars
  • De eerste ploeg vertrekt vrijdag 11 september 2020 om 12:00 uur. De verwachting is, dat de start van het laatste team plaatsvindt rond 15:30 uur.
  • Aanmelden kan via secr@profrondemaastricht.nl
  • Kosten van deelname per ploeg bedragen 500€. Eenvoudige catering is voor de ploegen geregeld.
  • Bedrijven die een ploeg inschrijven kunnen zich presenteren (stand/reklamebord/e.d.) bij de finish op het ‘Oog van Sint Pieter’