36E EDITIE VRIJDAG

3 juni 2022

Nieuws

Eindelijk.... Binnenkort ratelen de derailleurs weer rond de Sint Pietersberg want er komt weer een RSM Wealer-Challenge! Noteer 3 juni 2022!!

Met pijn in het hart moest het bestuur de beslissing nemen om in 2020 en 2021 de RSM-Wealer Ronde niet door te laten gaan vanwege de Covid-19 pandemie. Inmiddels staat die deur wagenwijd open en staat de RSM-Wealer Challenge gepland op 3 juni 2022 en is daarmee een van de eerste wielerevenementen in Limburg. 
 
Op vrijdag 3 juni om 12.00 uur, zal de eerste ploeg van de 2e RSM-Wealer Challenge van start gaan. Met een 13 kilometer lang parcours, deels via Belgisch grondgebied, is de Challenge uitgerold rondom de Sint Pietersberg met de start op de Mergelweg bij de sportvelden Jekerdal en de finish op het oog van Sint Pieter, vlak voor Chalet Bergrust. De tijdmeting is in handen van KNWU officials. Voor de statistici: het wielerteam van Monkey Town wist vorig jaar het pittig parcours in een tijd van 15 minuten en 56 seconden te bedwingen.

Enthousiast geworden? Is uw bedrijf klaar voor de sportieve uitdaging om uw (bedrijfs-)ploeg van start te laten gaan bij de spectaculaire RSM-Wealer Challenge? Dat kan!
U kunt zich nog inschrijven voor deze sensationele RSM-Wealer Challenge en meld uw ploeg dan snel aan via
secr@profrondemaastricht.nl
 

  • De RSM-Wealer Challenge staat open voor (bedrijfs-)ploegen van 4-5 wielrenners
  • De tijd van het derde ploeglid is bepalend
  • Elke ploeg wordt door een motard begeleid en langs het parcours staan verkeersregelaars
  • De eerste ploeg vertrekt vrijdag 3 juni 2022 om 12:00 uur. De verwachting is, dat de start van het laatste team plaatsvindt rond 15:30 uur.
  • Aanmelden kan via secr@profrondemaastricht.nl
  • Kosten van deelname per ploeg bedragen 500€. Eenvoudige catering is voor de ploegen geregeld.
  • Bedrijven die een ploeg inschrijven kunnen zich presenteren (stand/reklamebord/e.d.) bij de finish op het ‘Oog van Sint Pieter’