36E EDITIE VRIJDAG

5 augustus 2022

Nieuws

Maakten wij eerder heel enthousiast bekend dat we als RSM-Wealer Ronde plannen hadden om op 11 september de succesvol gebleken Challenge te organiseren; blijkt helaas dat de werkelijkheid weerbarstig is.

De berichten omtrent het groeiend aantal besmettingen, de maatregelen in België en andere omringende landen omtrent de oplopende risico’s rondom het Coronavirus zijn het bestuur van de RSM-Wealer Ronde niet ontgaan en hebben ons het besluit de RSM-Wealer Challenge te organiseren doen heroverwegen. Uit veiligheids- en gezondheidsoverwegingen enerzijds, maar ook vanwege het feit dat de gemeente Riemst alle evenementen -waaronder dus ook de RSM-Wealer Challenge die voor een groot deel over Belgisch grondgebied gaat- tot 15 september heeft verboden, heeft ons het besluit doen nemen de RSM-Wealer Challenge alsnog te cancelen.

Jammer...... de voorbereidingen waren compleet, afspraken waren gemaakt. Helaas gooide het Coronavirus alweer roet in het eten. 

We richten nu vol goede moed het vizier op 2021: Het voor de 36ste keer organiseren van de RSM-Wealer Ronde en RSM-Wealer Challenge op de vermoedelijke data vrijdag 30 juli of vrijdag 6 augustus. Vermoedelijk, omdat we afhankelijk zijn van de periode waarin de Tour de France wordt verreden.

We hopen dat we in 2021 weer een schitterend evenement in de Maastrichtse binnenstad kunnen organiseren!

Wij zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.