36E EDITIE VRIJDAG

5 augustus 2022

Nieuws

Philippe Gilbert won onlangs nog de klassieker Parijs-Roubaix. Uiteraard is de RSM-Wealer Ronde ontzettend verheugd een topper van dit kaliber in Maastricht aan de start te brengen!

De RSM-Wealer Ronde heeft Philippe Gilbert van ploeg van Deceuninck-Quick Step Cycling gecontracteerd voor de 35ste editie van de Maastrichtse Profronde. Gilbert die op vrijdag 9e augustus op de Kesselkade aan de start verschijnt won onlangs nog de prestigieuze klassieker Paris-Roubaix. Het bestuur van de RSM-Wealer Ronde is trots om bij de eerste editie van de vernieuwde RSM-Wealer Ronde een  topper als Philippe Gilbert aan de start te brengen!

Met andere (tour-)renners wordt nog onderhandeld.

Eerder werden Mike Teunissen (Team Jumbo-Visma), Koen de Kort (Trek-Segafredo )en Kevin van Melsen (Wanty – Groupe Gobert Cycling Team) uit de groep Tourrenners vastgelegd. Ook Jos van Emden (Team Jumbo-Visma) en Ramon Sinkeldam (Groupama-FDJ) die de Giro hebben verreden reizen af naar het Maastrichts Profcriterium. Ook de populaire Roy Curvers (foto) die vorig jaar won, start om 20.15 vrijdagavond in Maastricht.

Philippe reageert op zijn facebookpagina: