36E EDITIE VRIJDAG

3 juni 2022

Nieuws

Geslaagde sponsorbijeenkomst bij Sauter Wijnen

Tijdens een drukbezochte sponsorbijeenkomst sprak voorzitter Raoul van Dort een woord van dank uit aan de sponsoren van de RSM-Wealer Ronde. Tevens blikte hij terug op de ronde van 2019 en gaf een voorproefje op de RSM-Wealer Ronde van 2020

2020 ’n nieuw jaar, zelfs een nieuw decennium, een nieuw geluid, nieuwe kansen en uiteraard een nieuwe RSM-Wealer Ronde. Naast een dankwoord aan de aanwezigen blikte Raoul van Dort vooruit op 31 juli 2020.

RSM-Wealer Ronde staat niet stil en introduceerde in 2019 voor het eerst de RSM-Wealer Challenge op en rond Sint Pietersberg. De reacties waren lovend! Zeker een wielerspektakel dat een vast onderdeel van het programma wordt. In 2020 staat er dus weer een Challenge op het programma! De 2020 RSM-Wealer Challenge kent een paar kleine wijzigingen ten opzichte van vorig jaar: het parcours is met 13 kilometer iets langer en de finish is op het Oog van Sint Pieter, voor de deuren van Chalet Bergrust.

Ook in dit Olympisch jaar zullen wij bij de dames elite en bij de heren profs voor 31 juli een sterk rennersveld samenstellen en dan ratelen in de avonduren als vanouds de derailleurs weer over de ‘kinderköpkes’ in de straten van de Maastrichtse binnenstad.

Terug van weggeweest is de jeugdactiviteit. In 2019 maakte de 'kindermiddag' geen onderdeel uit van het programma. In 2020 komen de jeugdactiviteiten terug. Er is gekozen voor het terrein van de voormalige Tapijnkazerne dat daar uitermate geschikt voor is! 

Dank aan Sauter Wijnen, Event Management Group en Erik Stevens Catering voor het mogelijk maken van deze gastvrije ontvangst

Bekijk de foto's