38E EDITIE VRIJDAG

31 mei 2024

Nieuws

De vernieuwde stayokay vormde het decor voor een gezellige sponsorbijeenkomst. Onder een heerlijke zon verzamelden zich een groot aantal sponsoren en bestuursleden van de RSM-wealer Ronde om van Raoul Van Dort te vernemen hoe de vlag voor 2022 erbij hangt.

De nieuwe datum 3 juni, de vrijdag na de Giro d'Italia was inmiddels al bekend bij de relaties. Nieuw was te melden was dat het parcours van de Challenge vanwege de Pinksterfeesten in Kanne moet worden gewijzigd. De gemeente Kanne geeft geen toestemming voor een doorkomst. Een nieuw parcours van ongeveer 11 km is inmiddels gerealiseerd. (zie de challenge-pagina)

Claudia Jaegers, 27 jaar jong en afkomstig uit Gronsveld wordt onze nieuwe Rondemiss..... daarover later meer als huisfotograaf Luc Hommes haar in een professionele reportage heeft vereeuwigd!

Vlak voor de sponsormeeting kreeg in de Rebelle aan de Kesselskade een nieuwe samenwerking vorm.... Peroni en drankenhandel Koekkelkoren ondertekenden een contract met de RSM - Wealer Ronde voor drie edities.

Johan stelt onze nieuwe Miss Claudia voor!

En dan was er nog Willie Wennen.... een cartoon van een RSM-Wealer Ronde-fan die ons allemaal begeleidt bij het wennen aan de datum van 3 juni na de Giro d'Italia! Bedenkers van Wiel zijn Franz en Suzanne van DUZ&CO.

De RSM-Wealer Ronde heeft net als zovelen een vervelende periode achter de rug. Twee keer moest de ronde worden geannuleerd. De vreugde en enthousiasme om in 2022 een nieuwe editie neer te zetten zijn groot. Om dit te onderstrepen zong Erwin bij de sponsorbijeenkomst zijn topnummer 'Reuzeraad': na mindere tijden breken weer goede tijden aan; in ons geval een nieuw criterium op 3 juni aanstaande!