37E EDITIE VRIJDAG

2 juni 2023

Nieuws

Miss Bavariaronde | 2007

Ook dit jaar gaat de Bavaria Ronde niet van start voordat er een Rondemiss is gekozen. Dit jaar is het oog gevallen op de Maastrichtse Tahnee Saat, geboren en getogen in Maastricht, in de Heeg. Bij alle grote evenementen in Maastricht is Tahnee erbij, en dus ook bij de Bavaria Ronde.

Wie is Tahnee Saat?
Tahnee, die 18 lentes telt, is een eerste jaars studente aan het Leeuwenborgh in Sittard. Ja noodgedwongen Sittard, omdat haar opleiding niet in Maastricht gevolgd kon worden. In de weekenden is Tahnee werkzaam als kassiere bij de kabel- en rodelbaan in Valkenburg.

Hoe werd jij Miss Bavaria Ronde | 2007 ?
"Eerlijk gezegd moet ik hier bekennen dat ik vorig jaar al Miss was bij de Euro Zesdaagse in het MECC in Maastricht. En kennelijk heb ik het daar naar eenieders tevredenheid gedaan, zodat ze me dit jaar voor de Bavaria ronde gevraagd hebben.!"

Hoe werd je dan verkozen tot Miss EuroZesdaagse?
"Eigenlijk was het voor mij betreft een kwestie van de juiste mensen kennen, en de stoute schoenen aantrekken. Thuis hadden we het erover, en het idee leek me wel leuk. Mijn moeder kent Jan Hoen, voorzitter van de Bavaria ronde en van de Zesdaagse, en die heeft dat gewoon gevraagd. Ik heb later gewoon wat foto's opgestuurd, en van het een komt het ander. Want het is natuurlijk hartstikke leuk om te doen!"

Waarom is het leuk om Miss Bavaria Ronde | 2007 te zijn?
"Hoe het is om Miss Bavaria Ronde | 2007 te zijn, kan ik natuurlijk nog niet vertellen, het idee alleen is wel erg spannend! Het is altijd leuk om VIP's te ontmoeten, en om met bekende renners om te gaan. Ik heb zelfs als voorbereiding op de Bavaria ronde de Tour de France dagelijks gevolgd."

Tahnee houdt van:
MAASTRICHT, en al haar evenementen, zoals bijv. de Bavaria Ronde , het preuvenemint, de Carnaval en Winterland. Verder hou ik ook van actieve vrolijke mensen.

Tahnee houdt niet van:
Oneerlijke mensen, en mensen die liegen.