37E EDITIE VRIJDAG

2 juni 2023

Nieuws

Miss Ridderronde | 2010

Céline Meijs is 26 lentes jong en geboren in de mooie stad Maastricht.
Zij wil zich graag aan u voorstellen.

In de zomer van 2009 trof ik de voorzitter van de Ridderronde Jan Erkens aan de Belgische Kust. Hij zei: “ Daar komt onze Rondemiss 2010.” Hij vroeg of ik Rondemiss 2010 wilde worden. In eerste instantie dacht ik dat het een grap was en toen heb ik “ja” gezegd. In februari van dit jaar kwam ik Jan Erkens tegen bij een voorstelling in de Awwe Stiene. In de pauze zei hij: “Binnenkort moeten we een afspraak maken in verband met je taak als Rondemiss”. Toen besefte ik dat het geen grapje was en heb gezegd: “Dus het was geen grapje vorig jaar. Oké, dan moet ik mij aan mijn woord houden, dan hoor ik graag wanneer ik mijn eerste taak moet vervullen.” Zelf vind ik de Ridderronde een goed initiatief en er is ieder jaar op die dag een gezellige sfeer in de binnenstad. Ik hoop ook dit jaar weer op een spannende wedstrijd.

Ik heb Facility Management gestudeerd aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. In 2005 ben ik afgestudeerd en heb ik mijn HBO- diploma behaald. Ik ben werkzaam bij een woningstichting als woonconsulent. Het is een dynamische job waarbij je goed moet kunnen communiceren, bemiddelen en onderhandelen. Zelf vind ik het belangrijk om goed samen te werken en te zorgen voor het juiste resultaat.

Na gedane arbeid kan ik in mijn geboortestad prima afschakelen. Dan ben ik graag samen met mijn vriend, vrienden of familie om een hapje te eten of een gezellig potje tennis te spelen. Maar ik sla ook graag een weekendje stuk aan bijvoorbeeld de Belgische Kust of tijdens een stedentrip samen met mijn vriend. Trouwens, thuis op de bank met een spannend boek daar kan ik ook enorm van genieten. En natuurlijk ben ik van de partij als er in Maastricht een evenement wordt georganiseerd.

Ik voel mij vereerd om Rondemiss 2010 te zijn en die dag zal ik mijn bijdrage leveren om ervoor te zorgen dat de Ridderronde 2010 een geslaagde dag wordt.

Celine wordt zoals dat elk jaar de rondemiss ten deel valt bijzonder modieus gekleed door de modezaak "Max®" gelegen in de Hoogbrugstraat 69 in Wyck Maastricht en op de gevoelige plaat vastgelegd door huisfotograaf Luc Hommes.