38E EDITIE VRIJDAG

31 mei 2024

Nieuws

Rianne Wijnen uit Hoensbroek vervult op 1 augustus op het Vrijthof haar representatieve taken als Rondemiss. Zij stelt zich aan u voor:

"Hallo, ik ben Rianne Wijnen. Negentien jaar jong en wonend in Hoensbroek.  Momenteel ben ik werkzaam bij Heineken Brouwerijen Limburg als verkooptelefoniste. Een baan waar ik zeer veel plezier aan beleef. Mijn collega Ron Huntjens heeft mij eind vorig jaar gevraagd of ik Miss Ridderronde 2012 wilde worden. Lachend dacht ik toen ‘’waarom niet?’’. Zijn enthousiasme heeft mij er alleen maar meer van overtuigd dat dit niets anders dan een prachtige dag zal gaan worden.
Wielrennen is een mooie sport. Zo ga ik vaker met mijn opa naar wielerrondes kijken. Heerlen, Maastricht en omstreken. Dit jaar kan ik er actief aan meedoen en kan mijn opa extra genieten van een mooi festijn.

In September van dit jaar ga ik verder met studeren. Ik ga de opleiding fysiotherapie volgen aan de Hoge school Zuyd in heerlen. Hopelijk rond ik deze met succes af en kan ik mijn droom waarmaken, mijn eigen praktijk beginnen.  Mijn grootste hobby is voetballen. Ik voetbal in een gezellig damesteam bij de vereniging FC Hoensbroek. Heerlijk om zondags na de wedstrijd nog even de derde helft in de kantine door te brengen. In de kantine heb ik ook mijn grote liefde Remco leren kennen. Met hem ga ik vaak ergens een hapje eten. Héérlijk vind ik dat!

Ik kijk erg uit naar de Ridderronde. Een prachtig evenement waar Limburg trots op mag zijn!
Samen zullen we er voor zorgen dat ook dit jaar de Ridderronde een super dag gaat worden."