37E EDITIE VRIJDAG

2 juni 2023

Nieuws

Miss Ridderronde 2014

Graag stel ik mij aan u voor!
Mijn naam is Dionne van Boekholdt, 27 jaar, geboren en getogen te Maastricht. 

Na de middelbare school heb ik een tijd in het mooie Florence (Italië) gewoond om daar Italiaans te studeren en te genieten van “la dolce vita”. Helaas is “la dolce vita” niet altijd mogelijk en dient ook gestudeerd en gewerkt te worden. Hiervoor ben ik teruggekeerd naar Nederland en in Nijmegen Voeding en Diëtetiek en Sportdiëtetiek gaan studeren. Inmiddels ben ik zo’n vijf jaar als diëtist en sportdiëtist aan het werk.

In mijn vrije tijd geniet ik van het samenzijn met mijn vriend, familie en vrienden en zit ik graag op de racefiets. Zo heb ik afgelopen jaren deelgenomen aan Alpe d’HuZes en Ven2-4Cancer, prachtige evenementen om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker, en maak ik fietstripjes naar de mooie Dolomieten. 

Als recreatief wielrenster en als sportdiëtist ben ik er trots op dat Maastricht zo’n mooi evenement als de Ridderronde heeft. Toen Jan Erckens mij vroeg om Miss Ridderronde 2014 te worden was ik vereerd en meteen enthousiast om mijn steentje bij te dragen aan dit wielerevenement. 

Op naar weer een mooie Ridderronde, op naar 6 augustus 2014! Ik kijk ernaar uit!