37E EDITIE VRIJDAG

2 juni 2023

Nieuws

Laura is Miss Ridderronde 2015

Raoul van Dort stelde tijdens de sponsorbijeenkomst van 16 april de Rondemiss 2015 voor: Laura de Waart. De meningen waren unaniem. Ook dit jaar wordt de Ridderronde weer vertegenwoordigd door een intelligente en bijzonder aardige verschijning. 
Zoals elk jaar verschijnt een stralende Miss Ridderonde in een schitterende outfit van MAX

"Ik ben Laura de Waart, een 23 jarig Maastrichts meisje. Op dit moment ben ik bezig met afstuderen als facility manager aan Zuyd Hogeschool. Mijn scriptie schrijf ik voor FASHIONCLASH Festival in Maastricht, een stichting met een internationaal en interdisciplinair mode platform voor een nieuwe generatie ontwerpers en kunstenaars.

Voorafgaand aan deze opleiding heb ik in Hasselt gestudeerd aan de Hotelschool. Tijdens deze periode heb ik stage gelopen in een prachtig golfresort in Málaga. Vorig jaar heb ik een half jaar in Kaapstad stage gelopen en ook daar heb ik een onvergetelijke tijd gehad. Buiten mijn studie werk ik in het weekend bij Hotel Zenden als receptioniste van het hotel en de sportschool. Daarnaast werk ik regelmatig achter- of voor de bar bij Shake and Serve, een van de grootste cocktailcateraars met vestigingen in Amsterdam en Maastricht. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig borrelen in Wyck met mijn vrienden en ik ben verslaafd aan hardlopen. 

Toen Raoul van Dort aan mij vroeg of ik Miss Ridderronde 2015 wilde zijn, dacht ik in eerste instantie dat het een grapje was. Dit bleek niet zo te zijn. Ik vind het spannend maar vooral ook heel leuk om te doen. De twee laatste edities heb ik al mogen meebeleven vanaf het paviljoen op het Vrijthof. Mijn eerste contact met wielrennen vond echter al plaats in 1995, ja inderdaad ik was drie jaar oud toen ik ‘Jalabert’ naar de tv riep. Ik vind wielrennen een spannende sport om naar te kijken en dat in combinatie met de super sfeer die tijdens de Ridderronde wordt gecreëerd zorgt voor een mooi Maastrichts evenement. Ik hoop dan ook dat ik met mijn bijdrage als Ronde Miss deze editie net zo bijzonder kan maken als voorgaande edities. Deze keer wel graag met zon!"

De Ridderronde heeft alle vertrouwen in Laura en........................... de weergoden op 5 augustus!!!