37E EDITIE VRIJDAG

2 juni 2023

Sam ontwikkelt prints en designs onder haar eigen label SamS

Geboren en getogen in Maastricht: Sam Schobbe

Op 9 augustus zal ze ook haar eigen creatie dragen!!

In 2018 is Sam afgestudeerd aan de Maastricht Academy of Fine Arts and Design als Print & Textile Designer. Momenteel ontwikkelt zij prints en designs onder haar eigen label SamS en voert zij opdrachten uit in het creatieve vakgebied. "Om mijn eigen bedrijf, SamS verder te ontwikkelen word ik gecoacht door FASHIONCLASH in het kader van het Fashion House project in Maastricht", aldus Sam. Haar doel is een succesvolle ondernemer te worden en zo haar bedrijf verder te ontwikkelen.In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met mijn vriend of vriendinnen bourgondisch te terrassen en te genieten van ons mooie Maastricht!

Heeft Sam iets met wielrennen? Sam: "Thuis hadden we een wielrenfiets en mountainbike waar mijn vader en broer regelmatig gebruik van maakten. Zelf ben ik op amateur-niveau blijven steken, in de straat waar ik woon; de Cannerweg hebben we een hele hechte en gezellige kliek waar we als kinderen dagelijks samen buiten speelden. Een van de activiteiten was onder andere wedstrijdje fietsen, van startschot, wapperend vlaggetje achterop, tot gekrijte finish, we hebben heel wat op en neer gefietst. Op dezelfde weg heeft Tom Dumoulin enkele jaren geleden gewoond, gelukkig is hij beter uit het wiel gekomen dan ik". 

"Toen mij gevraagd werd of ik Miss van de RSM-Wealer Ronde 2019 wilde zijn, dacht ik dat een grapje werd gemaakt. Toen het serieus bleek, heb ik meteen ja gezegd.Ik voel me namelijk vereerd dat ik mijn steentje mag bijdragen aan dit typisch Maastrichtse evenement dat garant staat voor een gezellige en sportieve dag voor sporter, liefhebber en toeschouwer".

Saillant detail: Sam zal voor deze speciale dag een outfit ontwerpen en dus een creatie van haar eigen label SamS dragen. Wij zijn benieuwd en hebben er alle vertrouwen in dat Sam er als een plaatje zal uitzien!

Om af te sluiten: Veer goan d'r unne gezellige en sportieve daag vaan maken tijdens de RSM-Wealer Ronde 2019!! Op vriedig de 9e augustus, zien veer us???