38E EDITIE VRIJDAG

31 mei 2024

Nieuws

Sportieve Ellen is het boegbeeld van de Ridderronde in 2017

“Onze Miss Ridderronde Ellen Brans Brabant”: Lees wat deze Maastrichtse 28 jarige schone die heel wat in haar mars heeft, over zichzelf vertelt:
“Ik ben een echt ”mestreechs meidske”, geboren en getogen in Maastricht. De charmante jurk van Ellen is van Michelle & Michel

Ik ben werkzaam bij Deloitte kantoor Maastricht als junior manager in de auditpraktijk, waarbij ik controle-opdrachten uitvoer bij instellingen in de Publieke sector. Daarnaast ben ik ook druk met het afronden van mijn opleiding tot Registeraccountant.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten in de buitenlucht. Bootcampen of een stuk gaan rennen; daar kan ik van genieten!. Wat ik ook heerlijk vind is een terrasje pikken en met vrienden te bbq-en.

Het wielrennen is mij van thuis uit met de paplepel ingegeven en ik volg dan ook van kleins af aan de grote rondes van het wielrennen. Een aantal jaar geleden ben ik gevraagd om te ondersteunen bij de kindermiddag van de Ridderronde en doe ik dat nu al 4 jaar met heel veel plezier. Vlak na de vorige Ridderronde heeft Raoul van Dort mij benaderd om voor 2017 als Rondemiss te fungeren. Dit vond ik erg leuk en heb dan ook meteen ja gezegd.

De Ridderronde is een gezellige middag en avond die bekend staat in Maastricht als een middag en avond genieten van de wielrenners die over het parcours razen met een lekker glas bier of wijn in de hand. Ik hoop dat ik voor 2017 een mooie bijdrage kan leveren als Rondemiss. Tot 2 augustus!”

Ellen kennende zal dat laatste wel lukken! Wij wensen als bestuur van de Ridderronde Ellen een schitterende en onvergetelijke Ridderronde toe! 

De foto's zijn als vanouds geschoten door onze huisfotograaf Luc Hommes