37E EDITIE VRIJDAG

2 juni 2023

Sponsor- en hospitalitypakketten RSM - Wealer Ronde

De RSM - Wealer Ronde Maastricht staat hoog aangeschreven als het gaat om sponsor- en hospitalitymogelijkheden en de wijze van uitvoering daarvan. 'De sponsor komt altijd van rechts' luidt het motto. De uitvoering is altijd maatwerk.

Het bestuur stelt daarom ook alles in het werk om aantrekkelijke sponsoractiviteiten met u te ontwikkelen. Activiteiten die recht doen aan het imago van uw bedrijf of organisatie en die tegemoetkomen aan uw hedendaagse wensen maar ook aan de wensen van uw relaties.De RSM Wealer Ronde organisatie doet haar uiterste best om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen.

Momenteel worden onze sponsorpakketten aangepast aan de hedendaagse maatstaven, zodat we nog beter aan alle wensen kunnen voldoen ! Deze vernieuwde sponsorpakketten worden zsm gepubliceerd. In de tussentijd kunt u voor vragen over sponsoring ten allen tijden terecht bij een van de bestuursleden of mail naar secr@profrondemaastricht.nl , Wij zullen u uiteraard graag te woord staan !

U en uw relaties worden in de watten gelegd. Het aanbod zal bestaan uit een aantal keuze pakketten. Deze zijn richtinggevend. Maatwerk is altijd mogelijk.... uw eigen paviljoen, hostessen, bediening, logo op diverse uitingen etc. Uw contactpersoon bij de RSM - Wealer Ronde informeert u graag.

RSM WEALER RONDE

Naam sponsoren

RSM WEALER RONDE

Hoofdsponsoren

RSM WEALER RONDE

Sponsoren

RSM WEALER RONDE

Media Sponsoren