37E EDITIE VRIJDAG

2 juni 2023

Sponsor- en hospitalitypakketten RSM - Wealer Ronde

De RSM - Wealer Ronde Maastricht staat hoog aangeschreven als het gaat om sponsor- en hospitalitymogelijkheden en de wijze van uitvoering daarvan. 'De sponsor komt altijd van rechts' luidt het motto. De uitvoering is altijd maatwerk.

Het bestuur stelt daarom ook alles in het werk om aantrekkelijke sponsoractiviteiten met u te ontwikkelen. Activiteiten die recht doen aan het imago van uw bedrijf of organisatie en die tegemoetkomen aan uw hedendaagse wensen maar ook aan de wensen van uw relaties.De RSM-Wealer Ronde organisatie doet haar uiterste best om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. 

U en uw relaties worden in de watten gelegd. Het aanbod zal bestaan uit een aantal keuze pakketten. Deze zijn richtinggevend. Maatwerk is altijd mogelijk.... uw eigen paviljoen, hostessen, bediening, logo op diverse uitingen etc. Uw contactpersoon bij de RSM-Wealer Ronde informeert u graag. 

( toegang hospitality ruimte v.a. 18 jr.)

Sponsorbrochure

De vernieuwde sponsorbrochure is terug te vinden onderaan op onze contactpagina van deze site. Voor vragen over sponsoring kunt u ten allen tijden ook terecht bij een van de bestuursleden of mail naar secr@profrondemaastricht.nl , Wij zullen u uiteraard graag te woord staan !

RSM WEALER RONDE

Naam sponsoren

RSM WEALER RONDE

Hoofdsponsoren

RSM WEALER RONDE

Sponsoren

RSM WEALER RONDE

Media Partners